Председателят на парламентарната група на (ИТН) Тошко ЙордановТошко Йорданов

...
Председателят на парламентарната група на  (ИТН) Тошко ЙордановТошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов призова депутатите да се съсредоточат върху бюджета

Председателят на парламентарната група на " " (ИТН) Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година прикани на брифинг в Народното събрание (НС) депутатите да се съсредоточат върху приемането на закони, които са значими, като актуализацията на бюджета за 2022 година
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 356
,,Единственото, което твърдо мога да заявя, е, че ние желаеме да приемем законите, свързани с бюджета, и законите, които са свързани с идването на парите по Плана за възобновяване и устойчивост``, разяснява той, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите на Йорданов на председателски съвет тази заран се е упорствало депутатите да обсъдят избора на нов ръководител на Народното събрание. Ива Митева (ИТН) изясни, че с сътрудника ѝ Любомир Каримански са разговаряли с краткотрайно изпълняващия длъжността ръководител на Народно събрание Мирослав Иванов, с цел да го убедят, че има по-необходими тематики.

Предложихме точките, които са свързани със законодателната стратегия на Народно събрание да бъдат изтеглени напред, а точката за ръководител да остане по-назад в програмата, до момента в който всеки вземе своето решение, уточни тя и също прикани за разговор.

Днешното постоянно съвещание на Народното събрание се провали поради липса на кворум. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР